ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد

آیت الله رئیسی: باید از فناوری‌های هسته‌ای در صنعت خودروسازی استفاده کنیم

رئیسی با تاکید بر ضرورت تبیین دستاوردهای هسته‌ای کشور برای مردم، تصریح کرد: باید توانایی‌ها و فناوری‌هایی را که در صنعت هسته‌ای کسب شده به سایر صنایع، به‌ویژه خودروسازی سرریز کنیم تا به این مرحله از موفقیت برسند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۸۹۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صنعت هسته‌ای کشور گفت: دستاورهای صنعت هسته‌ای نشان‌دهنده این واقعیت است که جوانان عزیز و دانشمندان این کشور چگونه تهدیدها و تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کردند و برپایی این نمایشگاه پیامی از سوی صنعت هسته‌ای کشور برای سایر صنایع است، که چطور می‌توان با وجود بالاترین حجم از تحریم‌ها و تهدیدها به چنین سطحی از موفقیت رسید.

 

رئیس جمهور در این بازدید با توضیحات کارشناسان و دست‌اندرکاران از جزئیات آخرین فعالیت‌ها و دستاوردهای صنعت هسته‌ای و تاثیرات آنها در زندگی روزمره مردم و نیز اقتصاد کشور آگاهی یافت.

 

وی با اشاره به تاثیرات فناوری هسته‌ای در زندگی مردم‌ به‌ویژه در حوزه‌های بهداشت و درمان، کشاورزی و صنعت، همچنین در صنایع نفت و گاز و بسیاری از بخش‌های دیگر گفت: با اراده دانشمندان کشور در تبدیل دانایی به توانایی در عرصه هسته‌ای، امروز میلیون‌ها نفر از بیماری نجات یافته‌اند که این جزو افتخارات بزرگ کشور است.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه صنعت هسته‌ای برای کشور قدرت تولید کرده است، تاکید کرد: برخی‌ها در دنیا تصور می‌کنند که خلق قدرت در تولید سلاح هسته‌ای است، اما جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده، با وجود اینکه چنین توانایی در کشور وجود دارد، اما با توجه باورهای دینی و تاکیدات رهبر معظم انقلاب هرگز به سمت تولید سلاح هسته‌ای نمی‌رویم.

 

رئیسی با تاکید بر ضرورت تبیین دستاوردهای هسته‌ای کشور برای مردم، تصریح کرد: باید توانایی‌ها و فناوری‌هایی را که در صنعت هسته‌ای کسب شده به سایر صنایع، به‌ویژه خودروسازی سرریز کنیم تا به این مرحله از موفقیت برسند.

 

رئیس جمهور همچنین با قدردانی از تشویق‌ها و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و نیز صرف وقت ایشان برای بازدید از این نمایشگاه، از تلاش‌های دانشمندان و دست‌اندرکاران صنایع هسته‌ای کشور که این افتخارات بزرگ را برای کشور رقم زده‌اند، نیز سپاسگزاری کرد./فارس

ارسال نظر